Close
Skip to content

RC vliegtuig kopen

rc-vliegtuig
Een RC vliegtuig kopen? Profiteer van alle voordelen van een radiografische vliegtuig

RC vliegtuig kopen neemt hoge vlucht

De populariteit van het remote control (RC) vliegtuig, beter bekend als RC vliegtuig, is in Nederland de laatste tijd aanzienlijk toegenomen. Er kan letterlijk en figuurlijk gesteld worden dat het RC vliegtuig een hoge vlucht aan het nemen is in ons land. Maar eigenlijk is deze ontwikkeling helemaal niet zo bijzonder of opmerkelijk. Een RC vliegtuig kopen heeft namelijk een behoorlijk aantal interessante voordelen. Welke dat precies zijn, de pluspunten dus, en wat de mogelijkheden zijn als je een RC vliegtuig kopen wilt voor jezelf of om weg te geven als cadeau, lees je hieronder.

Hier koop je jouw Radiografisch bestuurbare vliegtuig voordelig, veilig en snel!

Wat maakt een RC vliegtuig besturen zo leuk?

Veel mensen, en zeker mannen, hebben er vroeger wel eens over gedroomd: als piloot een grote Boeing of een straaljager besturen. Piloot worden is echter een droom die maar voor weinig mensen echt uitkomt. Een RC vliegtuig kopen maakt het mogelijk om je zelf alsnog een echte piloot te voelen. Dat is natuurlijk direct het grootste pluspunt van een RC vliegtuig: je krijgt er een enorme kick van en waant je onverslaanbaar als je met jouw radiografisch bestuurbare vliegtuigje het luchtruim doorkruist. Een tweede voordeel is dat je dit soort gave activiteiten met je kinderen kunt doen. Heb je een zoon die van uitdaging en techniek houdt, dan is een RC vliegtuig kopen, voor hem of voor jullie allebei, een van de tofste dingen die je voor je zoon kunt doen. Lekker is dat je samen vaker buitenkomt, lekker in de frisse buitenlucht bent en ongemerkt de nodige extra beweging en ontspanning krijgt. In de derde plaats is het fijne aan RC vliegtuigen het competitie-element. Zo zijn er verspreid over heel Nederlands clubs voor liefhebbers van op afstand bestuurbare vliegtuigjes (of vliegtuigen!), waar je je bij aan kunt sluiten. Je kunt dan racewedstrijden in de lucht doen, maar ook gewoon mooie vluchten maken voor de ontspanning. En dit is natuurlijk ook een goede manier om ook nog eens wat nieuwe mensen te leren kennen, of niet? Ten slotte: het fijne aan een RC vliegtuig kopen is de enorme keuze aan vliegtuigmodellen en typen RC vliegtuigen waaruit je kunt kiezen. Je kunt gaan voor een goedkope uitvoering tot maximaal 100 euro, maar ook kiezen voor een professioneel radiografisch vliegtuig van 700 of 900 euro. Laatstgenoemde modellen hebben natuurlijk veel meer opties, zijn sterker en gemakkelijker te besturen. De goedkope modellen hebben als voordeel dat je je er financieel geen buil aan kunt vallen, of ze kunt weggeven als verjaardagscadeau aan een van je kinderen, bekenden of familieleden die geïnteresseerd zijn in op afstand bestuurbare vliegtuigjes.

Voor nog meer informatie over het aanschaffen van jouw (eerste) radiografisch bestuurbare vliegtuig, klik je hier.

Soorten RC vliegtuigen

Wil je een RC vliegtuig kopen, dan is er de nodige variatie qua soort RC vliegtuig. Globaal bestaan er drie hoofdsoorten RC vliegtuigen waaruit je kunt kiezen. Ten eerste is er qua remote control vliegtuigen onderscheid op basis van energiebron, namelijk brushed en brushless uitvoeringen. Deze werken respectievelijk op gelijkstroom en op wisselstroom. Naast deze hoofdcategorie zijn er, ten tweede, uiteenlopende kanalen die gebruik worden, variërend van 3CH, 4CH en 5CH tot 6CH uitvoeringen. Ten slotte kun je nog kiezen uit twee hoofdtypes, namelijk ARF en RTF. Hoe geavanceerder het RC vliegtuig dat je kiest, hoe hoger de prijs. Kies je voor een simpel model, dan kun je in onze collectie ook terecht voor goede modellen van enkele tientallen euro's.

Zoek jouw favoriete RC vliegtuig nu uit bij onze partner!

Een kwalitatief uitstekend en scherpgeprijsd RC vliegtuig kopen in diverse prijsklassen kan eenvoudig via onderstaande link. Bekijk nu alle direct beschikbare modellen en koop jouw droom vliegtuig met een paar klikken op de knop eenvoudig via internet. -->> Klik hier voor meer informatie 

error: Content is beschermd !!